Re: Chris Brown beating Rihanna
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">k.
Since this is the only thread I could find dealing with the topic:
How she mean by she nah go press charges???? Wha kinda message dat a sen to de young girls dem whe idolize har???? Wha dat a say bout dis 'strong self image' whe she always a projeck eena har music video dem????
Mi a read somewhe whe smaddy a ask a whe she do mek im lick har - as doah there mus be a <span style="font-weight: bold">reason</span>...
Oonuu si mi dyin trial... \0/
Anyway, a how come oonuu pickcha hawk nuh ha nuh pickcha a har black yeye???? Cawse ah heard dat it was a beaut!
maybe she not pressin charge bcus she know seh is she provoke di man. har likkle hand den look nimble.
maybe i am biased bcus i like chris brown (and bcus mi no get di full 100) but i think she should give him a break. we still dont know what happened. i dont think it is ever ok for a man/ooman to hit their partners but we dont know wat caused it.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">k.
Since this is the only thread I could find dealing with the topic:
How she mean by she nah go press charges???? Wha kinda message dat a sen to de young girls dem whe idolize har???? Wha dat a say bout dis 'strong self image' whe she always a projeck eena har music video dem????
Mi a read somewhe whe smaddy a ask a whe she do mek im lick har - as doah there mus be a <span style="font-weight: bold">reason</span>...
Oonuu si mi dyin trial... \0/
Anyway, a how come oonuu pickcha hawk nuh ha nuh pickcha a har black yeye???? Cawse ah heard dat it was a beaut!
</div></div>maybe she not pressin charge bcus she know seh is she provoke di man. har likkle hand den look nimble.
maybe i am biased bcus i like chris brown (and bcus mi no get di full 100) but i think she should give him a break. we still dont know what happened. i dont think it is ever ok for a man/ooman to hit their partners but we dont know wat caused it.