Solange Knowles want a chap in ar ead...
Re: Solange KLnowles want a chap in ar ead...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _______</div><div class="ubbcode-body">TWA? BAA? </div></div>teeny weeny afro and big [censored] afro I tink dem mean.
wonder if di constant weaving mek har hair drop out soh shi haffie chop ie off?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">Regardless of why she did it, I really like it! Everytime mi look pon it, mi wish mi did brave enough fi do dat...</div></div>
I did it on my 30th birthday, it was very liberating
my hair was very damaged at the time, but could have been salvaged with care, time an patience
but mi neva have none a dem deh. when I reach my goal weight I will be doing it again.
same ting mi was a wondah if the head peel out from weave
anyway the goofy glasss nah do a ting
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _______</div><div class="ubbcode-body">TWA? BAA? </div></div>teeny weeny afro and big [censored] afro I tink dem mean.
wonder if di constant weaving mek har hair drop out soh shi haffie chop ie off? </div></div>
Re: Solange Knowles want a chap in ar ead...
a chop!?!
harsh...
it is only our conditioning that makes us think a certain hairstyle is a crime while others are so great;
if she had a bag of horsehair on her head no one would want to chop her...
except me of course
i always loved solange...conscious sistrin;
while her sister is pure vanity;
love to solange everytime..gwaan do yu ting gyal
short natural hair sexy to me as well...far more so that horsehair