well they did wear braids back in the day before becoming more 'sophisticated';
i notice quite a few women rocking the afro style right now- mostly with the headband; i think it's in style right now or something...my daughter had that style soo long ago i think her mom must be psychic
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">nuffa wi roun dese pawts love chat bout dem jacked up weaves. so mi deh hear fi acknowledge dat venus looks great wid hr natural hair
dis style is sinting mi did wear nuff b4 mi lock (it even inna nappturality.com first book). when u do a twa, dis is one a di fuss style u can wear as u hair grow out.
mi chop off mi locks too and hope by di end a di year dat mi can rock dis one again.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">she put on back di weave fi di US Open and it a sheg up har game
evernight mi come home a look fi highlights from the game and cant even see one shot
I usually try to go every year but this year look salt
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">she put on back di weave fi di US Open and it a sheg up har game
mi seh her opponent tek di first set like 7-5 and venus struggle fi win di 2nd. but den she duss out di girl inna di 3rd. we was all very worried fi har caw she did look ready fi lose and di was di fus round and she was playing gainst smaddy who goodly unseeded .
go to usopen.org fi live score or fi even watch di match dem live and dem have pics too.
she and serena a play wed and mi worried fi dem. venus mash up har knee too it seem.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.