Mi wearing one dress this weekend, the problem is mi gwaan deh inna 30degree temp so mi gwaan add some tights to it...
the back of the dress is out and it very tight so when mi put on the tights, u can si it print out roun mi, ahmm, curves..an it pull up too high so u can see the top of it if mi tun roun
my question is, do they have thigh high tights and weh mi can find dem..an can i buy garters fi attach dem so das de tights nuh roll down..
an mi hafi buymatching panty an stocking/tights set or mi can jus buy seperate an use it wid my tings??
will that look too bumpy??
mi neva wear garters before so mi nuh know nutten bout it..
the back of the dress is out and it very tight so when mi put on the tights, u can si it print out roun mi, ahmm, curves..an it pull up too high so u can see the top of it if mi tun roun

my question is, do they have thigh high tights and weh mi can find dem..an can i buy garters fi attach dem so das de tights nuh roll down..
an mi hafi buymatching panty an stocking/tights set or mi can jus buy seperate an use it wid my tings??

will that look too bumpy??
mi neva wear garters before so mi nuh know nutten bout it..
dat noh mek no kinda sense.