inspired by the pic wid keisha cole and har man...
when u and ur SO get dress and go out togedda do u coordinate...i mean u dont have to match to the T but if u wearing a formal/ semi-formal dress and him inna some baggy jeans
...dat just no cut it fi me.
and vice versa if we a get ready and mi notice seh him up the look somewhat...even if we jus a go dinner/movie mi mek sure wah mi wear compliments wah him wear.
and if its a real formal deal weh plan out we always match
when u and ur SO get dress and go out togedda do u coordinate...i mean u dont have to match to the T but if u wearing a formal/ semi-formal dress and him inna some baggy jeans
...dat just no cut it fi me.and vice versa if we a get ready and mi notice seh him up the look somewhat...even if we jus a go dinner/movie mi mek sure wah mi wear compliments wah him wear.
and if its a real formal deal weh plan out we always match

q
.. so I dont mind if wi gwine to di movies an im dress down (jeans). Chances are mi ago look more dressed dan im but no biggy.
He does NOT look good in a dress