What unnu think of these
Re: What unnu think of these
I like it on <span style="font-weight: bold">some</span> men, you have to have that rugged look. My little bro and couple of his friends wear it they are teens though and some of them look
So Neut, post a pic of you in them let me si
if I'm not mistaken I think it was you that had posted a pic of yourself once on the beach just in shorts. If that was you I think you could carry it off
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body">Look like something for men with some seriously chafed bum. </div></div>
ehmmmm Doc. D I don't think you could swing this you sound like the suit type.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body">you`re right,the doc sounds more like a suit an tie man,topped off with his thick glasses. </div></div> don't judge a book by its cover. I took this of Doc the other <span style="text-decoration: line-through">night</span> day
BOADWL....this is too much
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">LOL, mi nuh tink dem hot. Looks like it is skinny jeans
or is jus inna dis pic it look so??
so neut, u cyaan come in yah an nuh expeck fi get request of u inna de ting u a poas bout...so, come with it
LOl !...I soon come wid a pic,..they are pretty big here in the UK,I prefer them to conventional trousers cos they give a lot of room in the crotch area,and I need the extra room down there. </div></div>
Oh ok,
mi can picture dat look...sounds like it could work...but de denim look seems better and more manly than the one the japanese yute inna 
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">LOL @ Nunya....but a nuh suh sum undapants mek to? mi nuh see nothing wrong wid dem...how it feel Neut??? </div></div>
Dem wear nice man ,plus boots are doing the lick here now,so you just tuck them in the boots,a nice leather jacket,yu scarf dash roun loosely,and a nice grandfather type hat just tilt the right angle and yu good to go,....de girls dem cry. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> LOl !...I soon come wid a pic,..they are pretty big here in the UK,I prefer them to conventional trousers cos they give a lot of room in the crotch area,and I need the <span style="font-weight: bold">extra room down there</span></div></div>
Weh yuh a try sey Natral.. yuh is so well hung-ded down dere so
Anyway mi noh like dem.. ruff Boots or no boot. Neva like dem when MC Hammer rocked them ...always have this look like yuh a walk wid a nasty load.
Mi tink dem fi leff it in di pass
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body">you`re right,the doc sounds more like a suit an tie man,topped off with his thick glasses. </div></div> don't judge a book by its cover. I took this of Doc the other <span style="text-decoration: line-through">night</span> day
ummmmm where is his thingamajig?
Now mi haffi reprogram
weh Natral wid di goods?