So what do you guys think of the House of Dereon - the fashion line that Tina and Beyonce Knowles launched?
House of Dereon
Re: House of Dereon
bway..mi an dat darn "submit" button
de two dress dem (or is one a nighty [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]) have too much drama fi me. A who demma cata to video honey's and award show attendees? [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] I see the websites not launched yet..I'm sure the line will be successful and more power to dem for doing their thing [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
Wanda if they'll be selling hair..so people can get that Beyonce look? That would be HUGE [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] jeans for up to $120 [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img] the first dress likkle too festive fi mi and the second one [img]/forums/images/graemlins/eek.gif[/img]
I understand that many were looking forward to the line cause they thought it would flatter their curves a-la Beyonce...
But when dem si de website so far an si say a pere flat batty ooman a maggle it, dem a cry sell out aready... [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
I understand that many were looking forward to the line cause they thought it would flatter their curves a-la Beyonce...
But when dem si de website so far an si say a pere flat batty ooman a maggle it, dem a cry sell out aready... [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/notworthy.gif[/img]
same ting happened wid Jlo line.
all nung mi cyaan fit none a harpants dem.
Thank god for Brazil [img]/forums/images/graemlins/notworthy.gif[/img]