Comments???
Re: Comments???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">i think they are beautiful ...and sexy if you will...lovely to see them breaking the mold of this cookie cutter thin model industry ..especially given the fact that most of us are not a size 0</div></div>
I agree.. but according to the fashion industry, plus size starts at 12 and depending pan some designers fi dem plus size start at 10
As yuh a talk bout size 0 .. I know 2 people who are size 0 an they HATE it. One a dem mi went to HS wid an shi spen every waking moment a try get to wan neda size. Main complaint dem have is dem cyan fine clothes fi fit dem an dem usually cyan wait pan sales like odda people. Anywhich part dem si wan size 0 dem havi grab it up sed time - hig price tag and all. She is nat even wan a dem people obsessed wid being small ..is cause of har genetics why shi soh lickle bit.
Di odda wan mi know sey shi glad her husband travels to Asia for business cause shi usually havi beg im fi buy clothes ova deh fi har.
I guess it's nor so easy living in a size 0 frame (at least from the people mi know)