wish pawt mi can fine some fi di pickney dem...dept stores please...
Mac and Wellies
Re: Mac and Wellies
don't know bout where you are but kohl's around here dont' have them
only place i can think of are catalogues -
Lands End
-----
LL Bean
http://www.llbean.com/llb/search?storeId...lington&Go=
-----
hey these are kinda cool - Wedge Wellies
not as nice but much better price:
well those are things that yuh gwine haffi buy every year (start get used to putting it pan yuh school list for them), suh mi suggest
target(mi see some last week)
payless
walmart
for you since you foot dem tap grow, yuh can buy a more expensive one
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">well those are things that yuh gwine haffi buy every year (start get used to putting it pan yuh school list for them), suh mi suggest
payless
walmart
- I am with you on this one... plus dem only end up wear them like maybe twice fe de rainy season an den u haffe buy de nex year agen - no bra bra - mi nah buy nuh name bran wata boots
@ name brand wata boots, mi have one plain black one and always look like mi a come from "grung"
yes a mussie only last spring weh mi evah see suh much rain since mi deh a farrin.
and the snow boots dem, same ting, maybe couple times a year fi dem
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">well those are things that yuh gwine haffi buy every year (start get used to putting it pan yuh school list for them), suh mi suggest
payless
walmart
- I am with you on this one... plus dem only end up wear them like maybe twice fe de rainy season an den u haffe buy de nex year agen - no bra bra - mi nah buy nuh name bran wata boots
Marshalls or I got a pair at nordstroms for girlKia for $20 fancy name brand too
..or if they do is bere mismatch what left...i saw a cute set on nordstrom's website so i will order from there..