What unu tink bout dese
Re: What unu tink bout dese
The brown ones are cute. I was just about to ask how high the heel is. Looks like 5 or 6 inches.
I still wear high heels from time to time. I don't know if I want it strapped to my ankle though because if I start to fall, I need to be able to come out the slippas.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">The brown ones are cute. I was just about to ask how high the heel is. Looks like 5 or 6 inches.
I still wear high heels from time to time. I don't know if I want it strapped to my ankle though because if I start to fall, I need to be able to come out the slippas. </div></div>
I understand....some peeple doan like the ankle strap shoes dem.....if yuh wear heels every day then it's easy to get the hang of it......
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: e_p</div><div class="ubbcode-body">
I like this one but I've graduated from wearing them kinda heels deh. </div></div>
Wah mek? cawse of di baby?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: e_p</div><div class="ubbcode-body">
LOVE them! </div></div>
Me too
I got both pairs *kinkat*
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">Like the brown ones! </div></div>
Mi been watching these since February and they did not have my size in brown....mi havi en up buy the black wan ....mi cyaan wait fe wear dem go work
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">accident waiting to happen
dem look cute pon oddas but mi can ongle see miself pitch ova inna di miggle a di street ef mi wear one a dese. </div></div>
Yuh nuh wear heels no time atall?
but if you're making a statement, go with the black ones. What does the total outfit look like?