dem uncomfortable nuh blousesinat. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]...but "relaxed fit" mek mi feel like an ole ooman [img]/forums/images/graemlins/70361-embarassed.gif[/img]...is there a miggle ground? [img]/forums/images/graemlins/70456-eyebrows.gif[/img]
Tight jeans
Re: Tight jeans
a true...when dem tight up mi cyan breed...den yu cyan whine go dung in dem...
I always look fi lycra mix which are more comfortable..
I went to BeBe to try on these...lawks mi couldn't breed or move and mi batty out a door...the gyal sey dem will shrink afta awhile But me not paying $140 on the hopes that they'll shrink lata....
[image]http://a116.g.akamai.net/7/116/9613/infinite/www.bebe.com/media/Images/Products/95482-n78-x_83c85.jpg]
4% lyrca is the secret [img]/forums/images/graemlins/70390-shhh.gif[/img] and you can still look stylish. i get the bongo jeans from stores like stitches, urban planet, etc. don't pay more than $20 [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
mi noh spen more dan 20 dalla fi jeans. they're jeans not a way of life [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]
mi hear seh de $100+ dem jean fit so good people wear ie all week
note to self, get one wid next commission check [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
mi hear seh de $100+ dem jean fit so good people wear ie all week
kia, who in the bloody hell wants to wear wan pair a jeanz pants all week missis? besides, di bongo jeans weh mi have on ($15 boxing day sale) is very comfattible [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]
besides when yu spenn aff $100 fi di jeans how yu expect fi buy di hot boot dem fi set dem aff? [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
stay at home moms who do laundry every night and are always running around with the kids.. A pair of jeans and a decent top is the best thing to wear with spike boots [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]
will go see where bongo jeans dem sellIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
stay at home moms who do laundry every night and are always running around with the kids.. A pair of jeans and a decent top is the best thing to wear with spike boots
i hear ya. totally forgot about working moms [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
i get bongo jeans at:
stitches
seduction
urban planet
urban behaviour
this is in canada.
they mostly hover around $19.99 (or at least that's the price i buy them at)
Ebay sells bongo
I feel comfortable in my tight jeans. Maybe I am weird?
maybe dem not tight enough [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
you haffi lie down pon di bed fi put dem on? [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]