since mi a go deh bout deh mi haffi go tek a look....mi mite able fi use mi discount from long wile...hope dem no seh dat dis is Canada...not dat Coach ha anyting mi like...now mi like di new Dooney oversize Croc bag...fabuloooooooooooooooooous indeed...but $495 fi a magnet closing bag is not up wid moi
COACH factory store opening on di 9th at CrossIron Mall
Re: COACH factory store opening on di 9th at CrossIron Mall
mi lose offa coach since dem stawt mek a china so it may be a place that is nice to browse but will keep mi money away from demIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">mi lose offa coach since dem stawt mek a china so it may be a place that is nice to browse but will keep mi money away from dem </div></div>
Demm mek dem a China now?A whe di hell a gwaan doe? Everygawdawlmitty ting mekk a China. Mi buy some bulla cake a Nostrand di odda day an di bag sey "Made in China". Mi friten suh til mi naily drap dung. Missa CyberP convince sey a di bag dem talkin bout an nat di bulla.
Mi is juss not convinced atall, atall.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">mi lose offa coach since dem stawt mek a china so it may be a place that is nice to browse but will keep mi money away from dem </div></div>
Demm mek dem a China now?A whe di hell a gwaan doe? Everygawdawlmitty ting mekk a China. Mi buy some bulla cake a Nostrand di odda day an di bag sey "Made in China". Mi friten suh til mi naily drap dung. Missa CyberP convince sey a di bag dem talkin bout an nat di bulla.
Mi is juss not convinced atall, atall.</div></div>
if u did buy the bulla from church av instead a nostrand it would not have been made in chinade bulla mek eena de back a de store
seriously though.. yes even de bag dem mek a chinaIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
so mi by di store...di place full a people cause dem having
sale...bags marked down to $189 wid additional 50% off...mi walk out di whole place n cudden find a ting mi would buy...mi gawd...wen mi look pon di stitching, n even some of the tings, mi cudden swear seh dem a di ones whe a sell as bogus...fi real...how COACH gawn dung soooo low...but di women een deh was buying like dem strike gold to rahtid
Re: so mi by di store...di place full a people cause dem having
u see it vannie ... come in like people noh recognize quality work anymoreIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.