or make up that you feel lost without? For me its my shades and lipstick. And ironically, I left my lipglass in the states and lost my shades in JA. I had to find to find substitutes pronto [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img]..but I still missed them everyday.. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] especially the lipglass [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
Do you have a piece of jewellry, clothing
Re: Do you have a piece of jewellry, clothing
now ya knoe [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] Mi tink a Ja yuh go weh day go learn fi chat woserah... [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
So tell mi bout dis lipglass [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img] it long wearing? rub off easy? taste good?
it feels lighter on the lips and is more natural looking than lipstick...more moisturising, too..eeets very sexy [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
"Vibrantly sexy hi-glass gloss-style available in a variety of finishes."
Now I've moved on to Lustreglass.. more moisture..more lustre [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
I have lots of lips..so I'm very into what I put on them [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]
I did learn how to use "wah/weh day" a yawd.. [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] I swear I never heard it before ja.com.. [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
to tell de truth a more dan two seasons...but mi guh with wha feel and look good, enoh
Lustreglass a wah mi deh pan now... [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] its a bit more subtle..less shine more lustre [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
no taste..thats good...I'm not into ingesting more chemicals than absolutely neccessary [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
$14 US
You knoe MACs a Canadian company,right? May be less for you.
Whe mi did mean fi ask is: if it smell like food... [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Mi hear say if yuh wear lipstick whe have flayva, yuh wi feel like yuh a eat all day an actually eat less, thereby lose weight...
[img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] So bored infact that I was tempted to go insearch of stats to back up my claim... but I stopped myself in the nick of time... [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]