Re: Ardyss
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">so wen she say di lady 'give har her own'- wah dat mean? Is har personal own, but she did have it inna har purse 'jus in case she need it later'. Or dat she did have it on pan har sweaty snapperrich baddy and she was kind enuf fi peel it off an len u fren :vomitous:
mi cant wear dem dey tight up tightup supm, mi body need space fi air out. </div></div>
my friend, S, did seh de ooman, T, neva have any samples M size but did have an extra which was her personal one fi chry so it did mussi frowsy from b4
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">so wen she say di lady 'give har her own'- wah dat mean? Is har personal own, but she did have it inna har purse 'jus in case she need it later'. Or dat she did have it on pan har sweaty snapperrich baddy and she was kind enuf fi peel it off an len u fren :vomitous:

my friend, S, did seh de ooman, T, neva have any samples M size but did have an extra which was her personal one fi chry so it did mussi frowsy from b4