extreme hairstyle? way of dressing?
what has been your most
Re: what has been your most
me no too go funky, oooh no, a lie, one time,
i have very long hair, and one time, me cut it down to de bone, i mean down to de scalp, from long u know, so u can imagine~~~
me memba me boss saying to me, whappen to u, a lawn mower got stuck on your head~~
wooiiii ...back ina mi lickle rebel break dance days mi did shave aff mi head back low and lef hair to the front. That was some mad mess
Den memba when Janet Jackson use to wear one Earring wid a Key hanging fram it?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;"></div></div></div>
Mi like a fool goh teif mi granny fowl coob key an put it pan mi hoop earring and a wear it sey a style.
Mi granny look fi dah key dey up an down when shi spot it ina mi ears wan Klaat lick pan mi B@tty mi get
Man dowes were di good ole days
Twice I completely shaved every bit of hair off my head. Most recent was last year summer.
I wear my hair close to bald but on those two occasions, I went completely bald. I had people staring at me so much at work and on the street. My barber always saying I have the perfect head and shape face for the bald look...
To pull the look off more I wore bigger hoop earrings and higher heels.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body"></div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">extreme hairstyle? way of dressing? </div></div>
It was the purple henna I think
then the black hair dye phase
and the summer pants wit the splits on the sidesIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
I used to wear spandex bike shorts ALLLLLLL the time.
One deh I was home on vacation an pull on a pair over mi bikini wid a T-shirt ready to hit Ochi beach.
Mi madda nearly have heartattacktill shi finally calm down enough fi mek mi know seh is dat di whores wear when ship come eeen