Naomi's Hairline - A Cautionary Tale
Re: Naomi's Hairline - A Cautionary Tale
it's amazing what some extensions can do...cause dat first pic she look
I see that mess at the salon all the time and dem continue fi tek out dem weave an fling on a next weave and outside a de salon, yuh naw si dem real hair at all.
de stylist hafi a spray dem sides black or brown fi simulate hair
mi tired fi tell people bout di weave dem and what it will do to dem headside
dat fayvah senseh fowl
she needed intervention years ago fi try stimulate the follicles and try reverse di damage
might as well she bald off her head
I have mainly only seen it in people who wear braids. Back in the day when I used to get the braids added, I had one salon owner whose hairline was so far back, I had to ask her what the problem was before they could proceed to do my hair. She said it was from the too tight braids.
I have not got any in a very long time, but when I did, I tell them up front do not pull my hair all tight. Let me worry about how long it is going to last, you just don't pull tight.
oh and mi figet fi add that african american women have a higher rate of hair loss than do caucasions and/or other erhnic groups (around the hair line that is)
some of the hair loss is caused by products like the harsh stiff gels containing alcohol
one a mi cuzin have bafan when it come to styling her hair and use nuff weave too and mi notice seh her headside a peel out
mi trying fi come up wid a gentle way fi tell her bout it
And get a lace front since she doesn't have anything but scalp anyway. At least when she pulled it back, it would have imitated hair.
With as much money as she has and considering her profession, I know her condition must be irreversible at this point.
it look like she ona photo shoot outdoors somewhere...
if she can have dat deh sexy rich russian wid dat deh head, anybody fi can get man den
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">suh di first pic she at the show and swing rung her hair to the side and figet how her headside look ? a suh?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">oh and mi figet fi add that african american women have a higher rate of hair loss than do caucasions and/or other erhnic groups (around the hair line that is)
some of the hair loss is caused by products like the harsh stiff gels containing alcohol
one a mi cuzin have bafan when it come to styling her hair and use nuff weave too and mi notice seh her headside a peel out
mi trying fi come up wid a gentle way fi tell her bout it
come mek me hold your hand gal...mek me hold your hand
u know that song?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body">it look like she ona photo shoot outdoors somewhere...
if she can have dat deh sexy rich russian wid dat deh head, anybody fi can get man den
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">suh di first pic she at the show and swing rung her hair to the side and figet how her headside look ? a suh?
</div></div> </div></div>
as long as u put een the weave back to back
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body">it look like she ona photo shoot outdoors somewhere...
<span style="font-weight: bold">if she can have dat deh sexy rich russian wid dat deh head, anybody fi can get man den </span>
*BOAL*