a wah coodan look mor elike sneakers dan dem big ugly boat deh? *kissteet* [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img]
yuh is sooooooo wrang...cause mi waina guh seh the same ting...waieeeeeeeeeee... [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
MsCtry dem deh look VERY sneakerish.......mi a look some miself...but a di puma dem mi a look fah...mi see some Puma..pan sale a footlacker wah day yah...fi 49.99..
Geneva, pls do not inveegle har., [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]
she is very outta order a call me boot a mean sneakers ugly, [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
Zed, unu young ppl have sneakers fe every blouse or socks unu wear, [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img] me no have dem time deh, dats why de gray is de bombess fe me, [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70373-kiss.gif[/img]
Ctry dawlin, cansiderin yuh juss have knee surgery, yuh should be lookin more fi di function dan di fashion...
New Balance is reportedly best for support and comfort. Mi doctor recommend NB's cah mi ave flat foot.
Mi nevah fine wan pair af NB wha mi like, so mi always buy Nike. Dem ave good support an nah "blow out" like oddah shoes. Plus mi like di way Nike luk.
Stay away from Reebok. [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img]
(((Q))), u see wha me a say, me need some serrus support right about now, esp, going back to work next week, [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
Reebok [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] u cyaan say dat again, [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img]
everytime me see one, me see how dem twist up and tan badd pan de smaddy foot, tell me someting, dem no see it, [img]/forums/images/graemlins/70392-silly.gif[/img]
Nike, is nice to,
btw, me get dem yesterday, and dem really look and feel nice, [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
Half the time reeboks won't even fit right on my foot. They're so narrow!! No support at all.
The funny thing is, some people won't buy anything else!
My SIL worked for them for years, we used to call the Freebok. I still wouldn't wear them.
They have great flip-flops tho. (Corvu) [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]
MsCtry ...them have that brand inna century 21...speaking of which....
C21 was having 80% off....mi seh.... [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] likkle most mi buy wan Via Spiga fi 11.99....but mi nuh wear heels suh mi juss leff it deh... [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
(((Kia)))), i luv dose, [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img] dem ongly have a size 6 dow, [img]/forums/images/graemlins/70361-embarassed.gif[/img]
((Geneva)) century21 did have dem sale deh...it still a gwaan, me wudda run down deh enoh??
me cyaan manage de heels dem again, but wha bout de odders???
me like dese to, esp in warm weather, it sports some breezie concepts.....but me cyaan have warm wedder and cold wedder sneakers, dat a too much money, and furder more, it no cheap....$70, [img]/forums/images/graemlins/70361-embarassed.gif[/img]
mi late but dis doan look too sneakerlike yet come from a line where there is arch support & comfort
These look like bowling shoes to me [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
I loved the Pumas on the other page. I have the Nike Shox right now but they are dirty(stained) and I hate dirty shoes so looking to buy some new ones.
Anyone have Puma shoes? How are they in comfort compared to Nike?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.