Miami/S Florida eyebrows
Re: Miami/S Florida eyebrows
the one weh mi guh a ny a 55 fah.
mi try shape it up miself in between visits, but yes a dat yuh haffi pay anytime yuh guh.
mi nuh know nuh weh cheaper dat give A+ arches like that, mi guh cheap places and dem do fawt and mi nuh like how dem do, and choo if the yeyebrow overtweeze in a "spot" the hair will grow back thin or not, mi haffi careful weh mi guh.
try it one time and see if yuh can clean it up yuhself in between visits.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">
www.thebrowshoppe.com
mi a look fi di odda one
Eyebrows are the frame of your face, but $55 or even $35 sounds excessive. I've been tweezing a long time so I'm pretty good at it.
I have not tried threading yet, but folks go on and on like it's the Messiah of brow care. I would pay those rates for trying threading, but they better really, really come correct on the shape and give absolute minimal plucking pain with the thread.
mi blieve seh gen nu get affected by di economic times, enoh?
55 fi thread you yeyebrow dem
mi pay 25 (daht include di tip) fi thread my own. ahn each time mi fi give di ooman di money, mi swear mi hand start shake, but she is di BOMB
a yahsuh mi guh www.jsisters.com
this is the other place that had a place down in miami, but it look like dem close that shop
no mi nuh guh every 2 weeks, mi can only mek it once a mth, mi nuh have time fi guh more often
I stretch it to once a mth. and even that mi haffi juggle that once a mth with 10,000 other things on the weekend
I don't go to the hair salon every week, I go 2-3 times a year(or mi want a color drap in mi guh off schedule) so I don't spend money at the salon so mi can spend it "elsewhere".
<span style="font-weight: bold">in between visits mi juss use the eyebrow brush and small scissors and trim any stray hair(brush downwards and then trim, brush upwards and trim, and then mi tweeze the new growth</span>.
mi nuh have the time fi guh more than once a mth sah, plus it dear fi a guh once a week or every 2 weeks.
I also dont have nail tips/manicure.
I do pedicure every 2 weeks though \0/ dat mi need fi find a way fi keep more than 2 weeks.
mi used to guh to another place weh charge mussie 10-15, this jamaican girl. she is GOOD
but mi like a eediat nevah get her celly number mi a guh deh fi bout 2-3 years.
one day mi guh and she had resignedI was so ticked cause the new person who did it was
hell, mi go salon every 2 weeks @ the cost of dem deh yeyebrow shaping \o/
but mi wi try taina or whoever...like how dem deh up a coopercity way a saturday afternoon time, mi might can mek appt fi next weekend and test dem out..