Re: Wedding colors
depends on what time a day the wedding is.
I love the light blue tones with the white. seen some silver w/ black and white which was fabulous, and the maid dresses could be worn after. PLEASE NUH FRILLY FRILLY UP THE MAIDS!!!! PLease!!!
btw, mi sis getting marrid for 2nd time and mi make mistake and ask dem why dem even a badda- if them nuh want save the $$ and invest in supm. BAXIDE!!!!! who tell mi fi opin mi mout!!!! Midear, she reach down inna mi sigmoidal colon and cusss mi from here to next week. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
so mi naw ask you nutn except, how much ppl yu going invite, how much maids you 'might' have. and obviously he is not Jamaican [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img] Hurry up widdie wedding so we can hear bout getting sent to tha moon!! [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]
depends on what time a day the wedding is.
I love the light blue tones with the white. seen some silver w/ black and white which was fabulous, and the maid dresses could be worn after. PLEASE NUH FRILLY FRILLY UP THE MAIDS!!!! PLease!!!
btw, mi sis getting marrid for 2nd time and mi make mistake and ask dem why dem even a badda- if them nuh want save the $$ and invest in supm. BAXIDE!!!!! who tell mi fi opin mi mout!!!! Midear, she reach down inna mi sigmoidal colon and cusss mi from here to next week. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
so mi naw ask you nutn except, how much ppl yu going invite, how much maids you 'might' have. and obviously he is not Jamaican [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img] Hurry up widdie wedding so we can hear bout getting sent to tha moon!! [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]