if u look good in most of wat u see dese days, dem mek dem in China...u haffi look dung eena dem fi see di label...i am seeking some dat still mek dung under....helppppppp
anyone know weh u can get original UGGS
Re: anyone know weh u can get original UGGS
mi ha dis issue wid duty an di post office...so mi a look store a Canada dat do di original...whe mi deh dem no ha no UGGS store but dem ha di shoes in many a store but wen mi check di label dem is made in China wich mi could tell by the stitching....u can see the messed up stitching
you can check for Canada retail locations on the official UGGS website - i no know where you are in Canada, but just as an experiment I put in toronto, and it gave me 10 retail stores that carry them there -
They have UGGS concept stores..
one in montreal
o Montreal
o 4891 Sherbrooke Street West
o Westmount, Quebec H3Z 1G9
o P: 514.907.7844
Then the authorized retailers- which may have one in your area
and of course, authorized online retailers which are all overIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
pssst, miz vannie did u miss the link i posted up above for the UggsAustralia website? it has a 'retail store locator' to find stores where they sell them all over the world-
or wait - ar u sayin that even the "official" ones from UggsAustralia aren't even made there any more?
that kinda sucks. i don't know how you'd find any that were made in the original place, if even themself are selling ones made elsewhere under their own official brand. hmpph.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">the thing is that until u look at them u dont realise that they have been made in China...i am hoping dat some still being made down under </div></div>
dont tell me they have gone the way of Coach
tonx mi call dem but get put to voicemail...mi a go try reach dem by phone before mi drive all dat way...mi hope dem look pon di label n tell mi di troot...
btw if u wan fi get dem fi mi upcoming bday n mail dem dereby mekking mi not ha fi come so far mi wudden seh no