yu check out Carol's Daugher? I've never used. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img].but her products are very popular [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
Carol's daughter have it but fi dem brann dear bad.
Mi juss by wan tub dunga Harlem yessiday. Rite outsida Marshall's crass di street from Starbucks, wan Ghanian man have whole heap. Him sell dem fi $5 fi di bigga size. Him alla have di lotion and hair products from Nubian Heritage. [img]/forums/images/graemlins/eek.gif[/img] Mi nuh kno a how him suh bold missis.
Mattafackk, ennywhe pon 125th, yuh wi fine shea butta. Di lighter one (in color) bettah mi hear. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
no sah...mi can't guh up to carol's daughter... [img]/forums/images/graemlins/eek.gif[/img] that would be for special occasion...
mi need sinting fi rub on when mi done bade a nite time and fi put on under mi pants inna the winter...mi notice seh when mi tek off mi tights a evening time mi legs look [img]/forums/images/graemlins/eek.gif[/img]
I just bought 2 containers of it today in Virginia. [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]
u can get the straight shea butter from the african man deh pon flatbush near parkside.. Mi get a big ole piece fi $5 and a still use ie.. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
that's the best one...some people doant like the smell so me just tip little fragrance oil in it and it last all day..the beauty about it is you can buy the body oils them if $5.00 each and have a different smell every day. The shea butter is an all purpose beauty regimen..hair, body and even on dry crack lips in the winter.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.