Anyone knows where to get this? Especially in NYC? I've heard that it's good for hair and skin, and with winter almost here I want to be prepared this year (unles it's not wise to use it during winter [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]). Thanks much.
Real Shea Butter
Re: Real Shea Butter
Do you use it for hair/skin/both? How do you like it? Thanks.
use it on my skin a nite time and pan mi foot. word of caution. it smell likkle nutty. as in, really not appropriate for the corporate world. to ME it's not a smell i'd like wafting off me as i try and set up a presentation in a boardroom with a bunch of old white men in suits [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
LOL! Thanks, Sue [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]. Will check it out on my next trip to the city.
look them up before you go. they usually sell it in a tub and scoop it out in a plastic bag for you. but like i said, the smell is kinda like a nuttier castor hile sumell (lawd mi memba back inna di daze when anty vie used to mek di castor hile from scratch).
LOL! Thanks, Sue [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]. Will check it out on my next trip to the city.
look them up before you go. they usually sell it in a tub and scoop it out in a plastic bag for you. but like i said, the smell is kinda like a nuttier castor hile sumell (lawd mi memba back inna di daze when anty vie used to mek di castor hile from scratch).
mix it with body oils....the scent last all day
kurlie, fawbulous idea!!!!! [img]/forums/images/graemlins/70458-applaud.gif[/img] now why' in the hell mi neh tink bout dat. when yu seh baddy oils, do you mean the ones like those NOI guys sell? [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70459-hugs.gif[/img]
Anyone knows where to get this? Especially in NYC? I've heard that it's good for hair and skin, and with winter almost here I want to be prepared this year (unles it's not wise to use it during winter [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]). Thanks much.
Ennywhe pan 125th or Flatbush Ave. Check out di guy dem widdi hincense. I big tub affi $5. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
kurlie, fawbulous idea!!!!! [img]/forums/images/graemlins/70458-applaud.gif[/img] now why' in the hell mi neh tink bout dat. when yu seh baddy oils, do you mean the ones like those NOI guys sell? [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70459-hugs.gif[/img]
No sah! [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img] A cyaan dat shi mean. Demdey ile dey tink up di place areddy. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] Mi mix mine wid baybee ile and it feel [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
Anedda tip: Put some inna yuh hann miggle and rub it fass-fass like wen yaago massage smaddy [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] and di heat from yuh hanns will mekk it nice and EZ tuh apply. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
NOI..mi kina slow..who dem dey again?
anyway..the same incense shop dem at 125th Street or the people dem pon de korna who sell incense, shea butta and such delite...my favor oil is the blue eyptian musk...i wicked..everywey mi go mi get compliment pon it..also..the new paris hilton and the latest perfume that baby phat come out wid...all a dem come ina the oil fragrance.
ahhh...you know whey fi go...dung a 14th-17th street manhattan.
u know i got this stuff last summer, well my SO did, and up till now, no body no use it.
It just a sit der inna de guest room... [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
A tink it might be de smell.. [img]/forums/images/graemlins/70390-shhh.gif[/img]