press on nails
Re: press on nails
people still do dat? [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
My boss was telling me about press on nail polish. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] I couldn't tell you my nails are naturally long, and I never have them manicured. [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]
Mi nevvah dweet fi mi fingahz dem, but lass year wen mi guh yoga, (di wan time mi guh [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]) mi bruk out mi big toe nail wen mi slide back [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] and mi did hoff tuh wear press awn toe nail panni whole a mi toe dem fi di whole summa. [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
Nuh get mi wrang, dem did big an look fake but mi cood'n stop look dung pon mi toe dem like wen likkle gurl get new shoes. [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
My boss was telling me about press on nail polish. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] I couldn't tell you my nails are naturally long, and I never have them manicured. [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]
Had mine done once & hated them! Within 6 hours I was trying to pull them off.. [img]/forums/images/graemlins/crazy.gif[/img] It twas impossible.. so I had to wait until they came off. [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
me nay go lie ...
me had the press on nails fe a function, and me seh, within couple of hours, the first one fly off..
Me had to do this cus the beauty nail salon did full, and a couldnt tek the smell in der..
How people breathe in der, I will always wonder.. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
me nay go lie ...
me had the press on nails fe a function, and me seh, within couple of hours, the first one fly off..
Me had to do this cus the beauty nail salon did full, and a couldnt tek the smell in der..
How people breathe in der, I will always wonder.. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] @ Flew off at a function..
Wonder who had a touch of nail in their drink... [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
me nay go lie ...
Speaking of things flying..
That reminds me... I was at a banquet & I had Koolaid in my glass [ Twas a function for kids.. no alcohol allowed... plus I don't drink-Anyway... ] I decided to wear my mother expensive ring with out her permission.. it was way to big for my finger & when I put my hand down it flew off & I hurridly rushed down to get it & my Koolaid... [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] Red koolaid spilted on the lower part of this womans beautiful white gown... My hubby saw it & literally dragged me out the banquet so I couldn't tell the lady I ruined her dress... I alway-s felt guilty about it.. Now I feel better.. I guess hubby didn't want to come out of pocket.. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
me nay go lie ...
[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] @ Flew off at a function..
Wonder who had a touch of nail in their drink... [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
[/ QUOTE ]nobody really..
it fly off pon de floor, but me did too shame fe bend and pick it up...
so me act like me never see it and walk off.. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
me nay go lie ...
so me act like me never see it and walk off.. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Had mine done once & hated them! Within 6 hours I was trying to pull them off.. [img]/forums/images/graemlins/crazy.gif[/img] It twas impossible.. so I had to wait until they came off. [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
Me too I had mine done for my wedding, when she was snipping and sawing and God else she was doing I wanted to cry it hurt so bad. [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] I tried to take them off after the wedding but I couldn't. [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] The next day I just went to any salon and begged them to take them off, she charged me a couple of bucks if she had told me fifty bucks I would have even paid that. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
me nay go lie ...
[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] Oh Lord [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]