I was watching America Next top Model last night and there are two black girls on there that Tyra put in long straight Weave. Them just look fake. Don't get me wrong, a nicely done head of weave is welcoming but what would happen if a sista come in on the show and want to keep her afro or her locks? Would Tyra change her hairstyle. It was so refreshing to see Nenna last season but between Janice Dickerson and Twiggy, them nag until she get put off. According to Janice, she look two much like a transvestite. cuh pon she too.
Can't I be beautiful without being fake?
Re: Can't I be beautiful without being fake?
why not [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
because society sez so. [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img] and many of us believe it [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
now stap di rahtid cow bawling inna mi aize hole [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
cause when u fake up uself, u can always change up de fakeupness fi different type a fake so wid all de changez de man dem noh affi cheat cause im have a different woman every night if im want but inna de same person [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
cause when u fake up uself, u can always change up de fakeupness fi different type a fake so wid all de changez de man dem noh affi cheat cause im have a different woman every night if im want but inna de same person [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
this part mi agree wid, but would he consider me beautiful in mi natural state?
de man dem noh affi cheat cause im have a different woman every night if im want but inna de same person
get it up. get it it. get it out. just don't mess my hairdo [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
cause when u fake up uself, u can always change up de fakeupness fi different type a fake so wid all de changez de man dem noh affi cheat cause im have a different woman every night if im want but inna de same person [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
dat will ongly cova fi one nite [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
this part mi agree wid, but would he consider me beautiful in mi natural state?
[/ QUOTE ]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
i dont see why u cant be beautiful and not look fake! i no dat im a good looking woman and i dont put on any make up, weave or acrylics! so y cant u be beautiful and not look fake!
because i say so [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
welcome to the board by the way [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
i dont see why u cant be beautiful and not look fake! i no dat im a good looking woman and i dont put on any make up, weave or acrylics! so y cant u be beautiful and not look fake!
dido that thuglyfe...no make up, just natural and I am fine as hell [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
the serious ansa is yes you can be natural and finnneeee...
mi is a basically natural ooman.. mi noh wear locks but mi wear wash & wear hair.. nat too much makeup (mi affi darken mi yeyebrow likkle bit) and mi love mi lipbalm.. nails are short cause dem noh functional oddawise.. mi confess mi like mi pedicure dem cause mi like mi red toenail dem [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.