the guy who makes the collection is the one who designs for Nike and supposedly his heels do not hurt ur feet...Ms O has vouched fi dem but mi a look a testimonial from smaddy wen actually walk a ways eena dem ..i love heels
cole hann shoes...anyone can really vouch fi dem
Re: cole hann shoes...anyone can really vouch fi dem
the only cole haan shoes mi did wear were flats.. fi walk bout nyc during commute time.. sorry I cant help you here with the heelsIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
a come mi a come dung yah fi chat bout some shoes and mi see this
just get any flat driving moc
landsend have some weh she did rave bout too couple years ago...but mi peep dem last week and dem did only have patent ledda : rollyeye :
mi a look some miself ...or pair of ballet flats...cause mi see some gyal weh mi work wid all dem have awn a heels..
dats why dem nuh get nuh wuk done a day time...and mi deh yah a kill up miself in flats : trace :
Yes, mi wear the flats ever day, black, brown, beige. Walk up and down a manhattan every day - very comfy. Mi buy dem a Nordstorm. - Sorry no info on heels
i want to get some because , frankly, his shoedesigns r being aped by others...and if his r made to take the pain off the sole den i definitely want some..but at those prices, and buying online, i would hate to get them and find out the hard way dat dem no really do weh dem seh...Ms O get chauffeured...mi haffi walk eena dem [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
the guy who makes the collection is the one who designs for Nike and supposedly his heels do not hurt ur feet...Ms O has vouched fi dem but mi a look a testimonial from smaddy wen actually walk a ways eena dem ..i love heels
I'm not sure if they carry Cole Hahn, but THIS SITE carries all kinds of sizes and styles. THey pay the shipping both ways. AND you can actually wear them before you decide to keep them. you can send them back up to one year later, as long as they are in the original box. Can't beat that deal.
st bess wah style yuh wear..the driving mocs ?
seriously mi a wondah how dem ooman weh mi work wid get anyting done inna dem heels
Yes that what I wear - have to be flats 'cause I have a bum knee and I'm waiting for surgery.