so mi go a dis discount store Winners lass Fridey fi buy a present fi mi niece shi juss turn 12. Now dis girl is very slim typical pre teen straight body. har modda tell mi sey shi wear size 14 kids. but when mi go inna winners dem no have no kids section dem ongle have junior trend setters. okay fine mi go browse through and the size 1 an size 3 look like dem woulda fit har. So mi si dis lady a hold up a size 7 jeans to har self an a look like shi a check di length so mi check sey shi a buy fi har daughter. now bear in mind that a size 7 jnr trend setter would maybe fit a size 3 woman and this woman was at least a size 12. so hear me...
Are you thinking about getting that for your daughter? (becaouse I am torn between getting the 1 and the 3 and have no idea how the size translates) the woman look pan mi and sey no actually I was planning on getting these for myself.
All mi could sey was oh, okay an turn a walk away [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Are you thinking about getting that for your daughter? (becaouse I am torn between getting the 1 and the 3 and have no idea how the size translates) the woman look pan mi and sey no actually I was planning on getting these for myself.
All mi could sey was oh, okay an turn a walk away [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]