stayed up [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] sans garta [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] a wanda if me legs dem a magga down [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/eek.gif[/img]
SueSue...my stay ups
Re: SueSue...my stay ups
funny enuff the ones i have on today are staying up [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] aren't they the greatest things in the world [img]/forums/images/graemlins/notworthy.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/notworthy.gif[/img]
whomever invented stay ups shudda gotten the nobel prize [img]/forums/images/graemlins/notworthy.gif[/img]
wonda what that says about the lack of mawganess of mi foot dem [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
mi noh tink dat have nott'n fi du widdi yu know. caz mi a original big leg woman [img]/forums/images/graemlins/70390-shhh.gif[/img]
try dem again CB..fuss time mine ever stayed up on their own..dem muss have some new kinna lastic
yes Sue they're butta [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] dem feel sexy..wha! [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] a test me was juss testing dis brand..me haffi guh get s'more [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
dem
it's true it's either or. these ones mek mi battam cack out caz dem so tight up under mi banty [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] i actually have black woman booty [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Then its worth whatever uncomfortableness! [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
it's true it's either or. these ones mek mi battam cack out caz dem so tight up under mi banty [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] i actually have black woman booty [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
wow [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] mine don't gu up dat far atall [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
rejoice [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img] men love that. [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] try the tall girl stay ups [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
i found these ones called: hole a sec i have spares in my drawer......
Sapphire: 95% nylon - 5% spandex [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img]
and you'd never guess where ---> dollarama. when i tried them and they worked i was so ecstatic i went out and bought them in bulk [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]