low rise jeans + muffin top + visible thong = MILF (NOT! - so cut it out)
Short note to the mommies
Re: Short note to the mommies

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">
</div></div></div>
that look like some kinda beach where everybody showing a little skin...me see another lady g string too.
it just dont look right at 9 am when u dropping off u child at summer camp to be showing off u assets...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">now dat is is hot an dem a wear shawts dem fe loshan dem ashy skin
and mek sure sey dem heel back no crack up and dry before dem wear sandals</div></div>
dem seh to leff <span style="text-decoration: line-through">us</span> dem alone with that
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"> and while we are at it
tell dem fe stap wear dutty bra's or wash bad bra's when dem a wear tank tops...</div></div>
How about let's keep all underwear under the wear? If ya bra is dingy, then I know you've been wearing bras long enough to find one in the drawer to fit up under your shirt.
CB i hope u dont mi tagging on to ur thread...
i still havent been able to find a strapless nursing bra in store. mi seet on line but each time mi go a di store dem "sold out"
i also havent been able to find ne nice brite colors. mi only have balck white and nude....so wen mi wear mi spaghetti straps tins (casually) wid the black bra strap showing against a hot pink spaghetti strap moxie dress....are yall gonna criticize me? mi find one dat x a back but mi no have no alter one eidda....dats di main reason mi need a strapless is the halter ting no look good fi true wid the straps.