bout di Uggs in di children size...as a gawd,mi deh deh a di island a stir some chicken bress mi a use fi mek fajitas, an it run crass mi mind seh u did ask mi bout some children size fi di shoes...mi know how young di children r but dem had small size fi real....dem no really have it divided children diffrant from adults...di ongle ting dem separate is di men shoes dem..dem ovah di men dept
kia..u know seh mi juss memba seh mi was fi ansa u
Re: kia..u know seh mi juss memba seh mi was fi ansa u
how were the fajitas? [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
Wow they still had them? I did end up getting a pair for girlKia and she said she [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img] them as they are so comfy and warm enough to be worn without socks.
If you see any in a sizew 1 let me know and I will send you the [img]/forums/images/graemlins/70379-moneyeyes.gif[/img] to pick up a pair fi mi. [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] Cause mi know de price dem good and she will grow into it. [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/70459-hugs.gif[/img] EvanIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
wen u seh size 1 u mean likkle pickney one...is long time mi no ha pickney round me u know...wat age we tawking so mi can get a full idea....mi wi kip a yeye out now dat mi ha reason fi haunt di store dem [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img] mi wi tell mi peoples fi cawl me wen some come een [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img] yep mam...mi ha spies all ova an a so mi get di tings weh mi want [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
she is 5 1/2 (and she tell mi seh de half is very important and noh fi figet ie) wid a big foot..
Mi really really appreciate it mi dear [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70459-hugs.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.