You really have to wear a blue top? Le Chateau has some nice tops.
Suesumba...come here
Re: Suesumba...come here
i checked out le chateau, suzy shier last week and all dem deh... some a dem style too girly youngish fi mi. besides dat di quality is quite suspect fi di price.
i wanted to do a judy garland type thing wid di blue seequeence purse, shoes and top wid beads pan ie. i think i'll check out mi korean lady this heevling [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
... and we've got clients coming in from out of town so i have to stick around. and the cable guy is coming back tonnite at 5:30 so that's out... maybe tomorrow at lunch [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
our pawty is tomorrow nite [img]/forums/images/graemlins/70361-embarassed.gif[/img]
i found a royal blue silk shirt with a fitted waist and long sleeves [img]/forums/images/graemlins/ooo.gif[/img] i'm wearing my black seequeence shooz dem and carry mi blue seequeence bag [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
i need to get a clip for my hair at lunch caz di ongle wan mi have gat green gems inna it. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
and the same clients are coming again today.... [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] hope i can take lunch [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
Take pictures [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
i'll try and squeez up misself in wanna dem pictures [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
[/ QUOTE ]how y'ow getti fi pose?