can u color u hair when it wet? why or why not?
Hair color question
Re: Hair color question
Mi cheap cause mi a plan fi use mi [img]/forums/images/graemlins/70379-moneyeyes.gif[/img] fi do betta tings [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
plus mi noh feel fi spend $300 just fi color hair
as fi de heffa remawk, it tek one fi know one dont [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
more messy wid damp hair? [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
but mi noh wan dry ie fi color & dry ie again [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
Mi cheap cause mi a plan fi use mi [img]/forums/images/graemlins/70379-moneyeyes.gif[/img] fi do betta tings [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
plus mi noh feel fi spend $300 just fi color hair
as fi de heffa remawk, it tek one fi know one dont [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
[/ QUOTE ]I think you get the message that you are my favorite person on ja.com [img]/forums/images/graemlins/70459-hugs.gif[/img]
at Kia's house of beauty we have to be more conservative dan de professional salon [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
hmmm [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
Cool thanks Tee Tee I guess I'll do it tomorrow.. Mi noh inna de mood again today.If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.