7's which functions?
dem tings fava bird ness [img]/forums/images/graemlins/70390-shhh.gif[/img]
mi neva see any rited smaddy wid dem inna dem head
[/ QUOTE ]couple a years back, me used to see dem a church functions like guests at wedding would wear, mother of the bride/groom would wear as a head piece..
Anyway...this is what I am thinking about...summen like dis...
I remember when I used to look like that... [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
I am going to live and see you carry out smaddy wearing dis and den coome back here an' tell wi how dem lokk sooooooooooooo gooood! [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] Watch!
mi modda tek me fi a show but nat a pappyshow. nuff sed [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
...an' somehow mi pickcha you into one ah dese...looking quite spiffy... [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
7's which functions?
So Miss ILP,
Mi juss coming from the milliner's and she sey dat is a current style fi wear dese tings...juss soh dat yu know in case...yu eva want to wear one...
She even show mi one dat she mekk up... [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
7's which functions?
So Miss ILP,
Mi juss coming from the milliner's and she sey dat is a current style fi wear dese tings...juss soh dat yu know in case...yu eva want to wear one...
She even show mi one dat she mekk up... [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
[/ QUOTE ]me is very much interested to see..
as me inna dem tings deh.. [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
u know dat u can email me pon de side and show me pitcha.... [img]/forums/images/graemlins/70390-shhh.gif[/img]
wear what makes *u* happy yah..
it u want to wear it, den wear it.
U mighta frieghten fe see how nice u a go look..
anyhooo..
a noh the feather thingy u go a hat store fah? or a hat?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.