<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">...
or tired of people asking her the same blasted question bout weight loss surgery over and over again </div></div>
Yeah, but no she say she a walking billboard an dat she have a responsibility caw people a look? So she cyaa bout 'she tyad'...
I love how she a try recover at de en a de back an fort ting, bout 'what was the question again?' Like she couldn scroll up? Or she laas har memory along wid har leg fat...???
She need fi eat supm, den she oodn so shawt tempa... Mi agree wid de girl, she whenna tek har hunga out pon har
the woman belly a growl and she just finish run 10 mile on the treadmill, and the woman a ask her bout weight loss surgery...she nuh muss cuss har off?
and is how long dem ago engage fah so? kiss mi neck dem engage from before she get belly...or was it shortly after? regardless dat boy soon stawt skool an dem no marrid yet.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">she blew a gasket over a simple question...
I know right? I wad actually wondering if it was for real. She need to tek a chill pill [or a fowl pill] whichever wan wi mek har clam down
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">wat is a kiki man?
and is how long dem ago engage fah so? kiss mi neck dem engage from before she get belly...or was it shortly after? regardless dat boy soon stawt skool an dem no marrid yet. </div></div>
But yuh noh si dolly house deh pan di rocks cause im cyaan seh nutten more to har... she is a "walking billboard" Jen need to add humble pie to har diet.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.