I want a dress like this
Re: I want a dress like this
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sistacaf</div><div class="ubbcode-body">oh i <span style="font-style: italic">LOOOOOOOVE</span>
the tank dress, now THAT, i can WEAR!
Yuh set fi di 50th cebrelations
I like this...
Why yuh nuh just email Kathie lee and hodA woman and ask dem fi di deets ?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Yuri_</div><div class="ubbcode-body">Boy Sis - tanks fi di link but fi real - mi nuh too too deal wid poopeena.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">tanks Wends, me did check out couple sites and cudden find DIS ONE...is someting about this halter dress, i just have gots to have......luvvvv it gone to bed </div></div>
Ctry, I think that photo is from when is it Good Morning America (or one a dem morning show hosts) went to JA to co-host the top JA morning show. (can't membah dat show name eeida) Smaddy must can confirm which hosts dem is, a bet if yuh e-mail the show, dem wi be able to tell where she get ie from.7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">Kathy and Hoda </div></div>I don't think I like the flag dress on them
Is not everybody those colours suit...