pairs a shoes/boots/sandals yu have? An how many yu actually wear? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
How many
Re: How many
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
yuh mussee shame mek yuh a ahx disya question [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
i've downsized considerablly, down to about ten pairs of boots, but i only wear two consistently. got about ten pairs of shoes, but i only wear two consistently. but summer is coming when i'll trot out the others [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img]
well mi a wear mi pajar boots since snow deh pon de groun but mi was wearing mi uggs cause dem kep mi foot dem sooo toasty warm
den mi wear mi crep dem fi de gym
den de black suede boots fi date night
and of course de yawd shoes fi go to the compost bin
so dis winta mi wear bout 5 shoes
I think there are about 4 pr a boots (which include snow boots)
8 prs a sandals
and some pumps leftova from mi working days (mi should really get rid a dem) cause dem mussi outa style now [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
Kia please get rid a the pumps...I did back in 99 [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
right now it's winter so I wear
puma sneakers (that dont look like snowshoes) to and from work and everywhere
at work I have 2 mules...a pointy toe kitten
and a flat geox mule
when summer come I will be wearing the same 2 mules inside and an assortment of Jcrew flip flops outside..
I aint got the time for all this whole heapa shoes business
oh in the summer I might get some sexy jewelled thongs...but thats it
actually, kia, if the pumps probably are the sky high ones that are all the rage now. too bad di likkle young gyal dem noh have di style and the femininity fi carry dem awf. ah men, yu si a gyal a walk dung di side walk, flicking har cigarette ashes, leaning over wid har 3 tone hair and betty boop open toe pumps [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img] yep. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] hot. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
Arjen daht is like askin ah lady har age [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
But since mi nuh shame...I am a prefessed Shoe and handbag-oholic. Mi nuh even know how many shoes ahn purse mi have. Mi lang time stop count dem. But usually when mi buy shoes I get the show in black and then in some other color. Same with sandals [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
:ignoring: dahjah
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] @ ILP
bway..oonu a shame me fe real..me haffi do some serious pruning ~sigh~ just keep the classics..get rid a de trendy outta style ones..I don't know y I hold on to them and I need the space. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]..but enoh me have a pair a clogs whey me buy yrs ago an must have worn once...now they're my standard gear for walking around the apt bldg..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Arjen</div><div class="ubbcode-body"> :ignoring: dahjah
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] @ ILP
bway..oonu a shame me fe real..me haffi do some serious pruning ~sigh~ just keep the classics..get rid a de trendy outta style ones..I don't know y I hold on to them and I need the space. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]..but enoh me have a pair a clogs whey me buy yrs ago an must have worn once...now they're my standard gear for walking around the apt bldg.. </div></div>
you a one a dem people weh walk up and dung inna dem apt pan ie hardwood floors wid hard shoes all hours a the day and night..mi seh this smaddy weh deh pan tap a mi eseeh....I gwine goap deh one night and gie dem one rhatid fabric [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
wow - after reading this thread I realize I must practice restraint... \o/
My name is Jazz and I am a shoeaholic
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
I have about 200 pairs of shoes... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img]
and every year mi pack up like 2 bag an gi weh - is a sickness [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
missa man cuss mi bout it all de time \o/
absolutely not..[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] yu tink me a mess up me nice floors so [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] besides as you seh its just plain inconsiderate to the downstairs nabe....me sey me wear dem in de bldg..me wear slippas in the apt..but when me going to the mailbox, etc me put on me clogs which me keep by de door [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Thank You..Jazz.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img] now we talking..so how yu store dem? yu have big closet? yu keep dem in dem original boxes? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]