if it dont kill dis virus well it surely gwine kill me
mi decide say mi cyan tek it no more so mi boiling:
1 onion
1 1/2 clove garlic
1 orange wid skin and all
some kinda bush...i tink is oregano but mi no sure. is a greek herb mi get from one indian lady she say it good fi after u have baby. i drink it from time to time.
gwine mek dis boil dung. den mi gwine drink it half and half wid some ginger beer an sweeten wid honey if the ginger beer no kill di tastebadness
i been playing wid these cold/flu symptoms for a week now and mi nex to death's door so mi desperate. cant afford to be sneezing and wiping my nose with baby.
she dont get sick.

mi decide say mi cyan tek it no more so mi boiling:
1 onion
1 1/2 clove garlic
1 orange wid skin and all
some kinda bush...i tink is oregano but mi no sure. is a greek herb mi get from one indian lady she say it good fi after u have baby. i drink it from time to time.
gwine mek dis boil dung. den mi gwine drink it half and half wid some ginger beer an sweeten wid honey if the ginger beer no kill di tastebadness

i been playing wid these cold/flu symptoms for a week now and mi nex to death's door so mi desperate. cant afford to be sneezing and wiping my nose with baby.
she dont get sick.