I know it may not be the greatest but mi have to big dem.
Baby got thrush on her tongue the locals tell me to use glycerine and clean it. Choo mi know dem no always go by wah the doc say mi mek sure ask the pharmasist if i should use it. She tell mi no i need to see a doc and get some antifungal cream etc
Long story short we enede up at a walk in section of the hospital...i tink its a walk in clnic mi no sure...wat surprise me is i didnt have to pay. Mi know di locals get free service at hospital but mi check say since baby not jacan den sheeda affi pay. If a visitor come canada an go hospital dem affi pay. I was very impressed. And i was expecting the meds to be expensive too. I got drops for her and cream for me and it was under $1000jmd
Baby got thrush on her tongue the locals tell me to use glycerine and clean it. Choo mi know dem no always go by wah the doc say mi mek sure ask the pharmasist if i should use it. She tell mi no i need to see a doc and get some antifungal cream etc
Long story short we enede up at a walk in section of the hospital...i tink its a walk in clnic mi no sure...wat surprise me is i didnt have to pay. Mi know di locals get free service at hospital but mi check say since baby not jacan den sheeda affi pay. If a visitor come canada an go hospital dem affi pay. I was very impressed. And i was expecting the meds to be expensive too. I got drops for her and cream for me and it was under $1000jmd

Long story short im gi mi 2 prescriptions and sen mi fi goh get wan injection inna mi battam ( di sinting did hat yuh si)