Well, well, well dem seh half of a knowledge good fi sinting
Had my physical last month and paid my usual co-pay. The following week was an open forum for my new Health care enrollment period. The representatives from the Insurance company came to educate us on changes in the plan and I was very enlightened by things mi neva know.
Mi a get fi fine out seh Di OBAMACARE now seh dat Wellness check ups suppose to be FREE. No co-pay should be assessed to the patient.
But as mi jus seh, mi did mi physical and dem tek mi big $20
So mi call dem up an tell dem seh mi waan back mi money cause OBAMA seh mi mussen pay fi check up
... Guess what???? As usual di flipping people dem always a fine way fi tief di insurance company an rig di system. They did an EKG on me (weh mi neva ask fah) and apparently that allowed them to list the visit unda some odda code odda dan fi Wellness.
What a set a criminal dem! Mi cawl di Insurance company an gi dem di scoop. Dem seh dem going to look into it and dem ago mek mi dispute that claim. Dem very outta arda.... an troo dem know people noh know di entire Health Care law dem a tek advantage.
Neda ting mi fine out.. all dis time mi tink when mi a goh to CVS fi get mi "Mad people" medication, mi tink what dem charge mi come fram di Insurance. Nat a backside goh soh. Di insurance company tell wi seh wi fi shop around to different drug store cause some a dema tack aan price pan di drug,. Sure enough, mi xfer mi prescription to Walmart (Hush Kia
) an it $10 cheapa 
More Fiyah pan dowes who a tief di system
Had my physical last month and paid my usual co-pay. The following week was an open forum for my new Health care enrollment period. The representatives from the Insurance company came to educate us on changes in the plan and I was very enlightened by things mi neva know.
Mi a get fi fine out seh Di OBAMACARE now seh dat Wellness check ups suppose to be FREE. No co-pay should be assessed to the patient.

So mi call dem up an tell dem seh mi waan back mi money cause OBAMA seh mi mussen pay fi check up

What a set a criminal dem! Mi cawl di Insurance company an gi dem di scoop. Dem seh dem going to look into it and dem ago mek mi dispute that claim. Dem very outta arda.... an troo dem know people noh know di entire Health Care law dem a tek advantage.
Neda ting mi fine out.. all dis time mi tink when mi a goh to CVS fi get mi "Mad people" medication, mi tink what dem charge mi come fram di Insurance. Nat a backside goh soh. Di insurance company tell wi seh wi fi shop around to different drug store cause some a dema tack aan price pan di drug,. Sure enough, mi xfer mi prescription to Walmart (Hush Kia

More Fiyah pan dowes who a tief di system