Re: Healthy living- save your do
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">some people try sleep on yoga, but yes it is a workout, a mild one but still a workout
the one that is done in a warm room
weh cb mention whoo dat is crazy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">blouse & skirt wha mek unno neva tell mi seh likkle yoga can mek u sweat buckets
</div></div> </div></div>
mi all see sweat a spill pon de people mat
I wiped off but know if mi dweet again mi gwine carry mi own mat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">some people try sleep on yoga, but yes it is a workout, a mild one but still a workout

the one that is done in a warm room
weh cb mention whoo dat is crazy<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">blouse & skirt wha mek unno neva tell mi seh likkle yoga can mek u sweat buckets
</div></div> </div></div>
mi all see sweat a spill pon de people mat
I wiped off but know if mi dweet again mi gwine carry mi own mat
mi nuh want nuh shared sweat
a dat time mi drap asleep
albeit the nicest YMCA in the NY metro area
no change in eating patterns...working out way more dan before...please tell me is muscle mass mi gain
for the 3lbs