share some a oonuh shake recipe dem wid mi no.....
found this one...it look like it mite taste good...the brocoli a wah mek mi go
but who knows it mite be ok. i normally throw some spinach in when i make my smoothy with mixed berries. I want to add more veg to my smoothy seeing as how dem nah reach pan mi plate but go from there to the garbage....unless mi cook the life outta dem first or hide dem wid nuff nuff nuff meat.
ngredients
1 Carrot (chopped)
4 Florets of Broccoli
2 Handfuls of Spinach
1 Apple (chopped)
2 Oranges (peeled and quartered)
Orange Juice to dilute
found this one...it look like it mite taste good...the brocoli a wah mek mi go
but who knows it mite be ok. i normally throw some spinach in when i make my smoothy with mixed berries. I want to add more veg to my smoothy seeing as how dem nah reach pan mi plate but go from there to the garbage....unless mi cook the life outta dem first or hide dem wid nuff nuff nuff meat.ngredients
1 Carrot (chopped)
4 Florets of Broccoli
2 Handfuls of Spinach
1 Apple (chopped)
2 Oranges (peeled and quartered)
Orange Juice to dilute