<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">eluxury.com is the ongle online site dat sells dem....sells odda labels...dem straightup so far....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">Something mussi wrong wid me, I never felt the appeal for LV stuff </div></div>
me either. it's now even on baseball caps [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] shirts [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] doo-rags [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] mesh shirts [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] entire jeans ponts suits [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
i better go edit out my rant before Compry sees it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img] </div></div>
Wanda wah Sue did write [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Nevamind mi dear, all wen mi can afford it, mi nat spending dem breed a money pan handbag. Mi and mi fren ketch up cause mi refuse fi buy a gold cross fi $850.00. Maybe mi cheap [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Caw all when yuh have a genuine one ppl gwaan assume seh it fake anyways..
Mi wi stick wid mi cheap Coach and D&B. At least mi can buy 3 a dem deh fe one Prada or LV [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img] More bag fimme
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Coach is affordable. Shop from their website http://www.coach.com Not the dept store </div></div>
old Coach betta dan new Coach...di ole one used good leather...the new one, gawd ongle knows how fi describe dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
an mi wussara. MI love bag fi guh wid boot and odda fandangles, heck when Missa Marie carry home di cyar mi fuss comment was mi nuh have no bag fi guh wid ie. No sah mi cannot spend more than 50 dalla pan wan bag but den again mi is af di mindset seh Benz nuh fi pawk inna rent house suh mi will nat buy a Louis Vuitton bag, nat antil mi can afford di Bentley [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif[/img]
Lord & Taylor has a friends & family sale every now & again where it is off everything in the store without the usual exclusions. You can then go into the Coach & LV collection without feeling like you are breaking the bank.
ladies, u want designer handbags , juss cawl me....fi real...someone has advised me to become a personal shopper...dem seh dat mi ha toooo many hookups...an dem alll legit too.....but seriously, i do have a ting wid designer purses...real ones...no fakes....even ha couple Coach and Dooney hats, size medium an i dont wear hats....juss cawllll me.....good prices [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.