<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">Geneva, judging by how long it tek fi duh fi mi hair it's about the same time but I have to lay off the chemicals </div></div>
mi juss relax after not doing fi 6mths. mi want cut it off but mi might haffi wait fi winter start suh mi can judge wig till it grow out.
den mi wouldan do sitten like ms jessie.
yeah mi add up the time and is the same but at least mi nah use nuh chemicals.
but ms jessie do something call silkener, yuh see it ? is some sort of chemical.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">Has anyone ever used their products </div></div>
Mi fren didda rave bout it suh mi tekk up mi self guh dung a Ricky's guh buy up di Pudd'n, di Merigue and di buttah and mi nuh si noooo difference inna mi hair yet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif[/img] Dem mussi do someting else fi get dem dey curl whe mi si pan dem website. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
And mekk a tell yuh someting, it nuh cheap. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] Di lilly micro bakkle cost $9.99. \o/
Ennyway mi chry someting else and like it. Mi comb out mi NATURAL hair and den put een Knot Today leave-in conditioner, den use di Kinky Curly products - http://www.kinky-curly.com and it feel sawwf and nice. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img]
Mi still swear by mi Avocado, Mayonnaise and Jojoba or Olive Oil combination whe mi concuct up inna mi kitchen doe. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">Black Ice, I think I am going to try your products. What did your hair look like before and what does it look like now </div></div>
Mi hair is shouldah lent and natural. No, mi nuh mix widd ennything else, but black and more black. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Mi usually use mi home-made products and was fine widd dem. Di difference mi see is dat mi natural curls come thru nicely widd the new products.
I put the curling custard inna mi hair wen it wet which mekk it curly, and if mi plan to wear ponytail, mi slap it een and den brush it back.
The curls and waves come alive like WHA? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.