fi the shoutbaxers
Re: fi the shoutbaxers
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">it noh look noh different..me see that u saying that the fabric is the difference </div></div>
yes it's the fabric really, not made of lacy material.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">it noh look noh different..me see that u saying that the fabric is the difference </div></div>
yes it's the fabric really, not made of lacy material. </div></div>
therefore no unnecessary points being madeIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: michangename2</div><div class="ubbcode-body">so wah so sprecial bout dese?
dem nuh look no difrant fram wah mi have [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
if a di same ting mi have awn, dem noh leave no outline unda yu cloze [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: michangename2</div><div class="ubbcode-body">so wah so sprecial bout dese?
dem nuh look no difrant fram wah mi have [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
yuh did inna the bax at the time ILP when wi did a talk bout it ? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
yuh tap eat the whole heap a ice cream yet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: michangename2</div><div class="ubbcode-body">so wah so sprecial bout dese?
yuh did inna the bax at the time ILP when wi did a talk bout it ? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
yuh tap eat the whole heap a ice cream yet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] </div></div>
mi have one revelation lass night...
mi done wid di ice cream bizness [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body">lawd geezas for the people who did inna the shoutbax at that particular moment in time </div></div>
BOAL [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] DWL [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Mi did have a kwestion but mi naah badder howks for mi nuh able since mi naain inna di shout bax at dat moment in time.
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlakICE_Queen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body">lawd geezas for the people who did inna the shoutbax at that particular moment in time </div></div>
BOAL [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] DWL [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Mi did have a kwestion but mi naah badder howks for mi nuh able since mi naain inna di shout bax at dat moment in time.
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
hello ms nice nurse mi hope yuh reach een alright and a tek it easy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif[/img]