Note to self-- allow 2x the time to take it out than it was to put in [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Box braids
Re: Box braids
to mi.. is the likkle likkle braids u put pickney hair in so you dont have to comb it every day.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">is her dawta have dem in not her...so we'll haffi wait for anoda poas to try ridicule har :disappointed:
drats [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img] and it's not nice to ridicule the little ones [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
Coolzie, dis a weh mi fine fi "box braids". you'll have to save that [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] fi kia. har dawta noh likkle likkle chile?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">me noh think a dat she do...she probably just braid it small with no hair added..
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
that's even worse abuse [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">me noh think a dat she do...she probably just braid it small with no hair added..
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
that's even worse abuse [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] </div></div>
Unno renk and outa arda a chat fi use false hair pon mi dawta.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] Why on God's melting ice earth would I do dat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
Is plait up plait box style de pickney get.. Lawd di pickney no even reach 1st grade and unno a laff afta ar hairstyle [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
on second thought mi will just let ar come and gi Sue one tae kwon do sidekick [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]