<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">is it anything like these?
is like di fuss one..wid di leather rung di mout , up di sides an di hangle...
now mi do ha di second one , di all leather, eena mi collection...longtime mi no carry it still....try tink bout Louis Vuitton drawstring but juss in di DB blue wid leather trim
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"># 2 and 5 are hot </div></div>The same ones I was checking out.
mi buy the chelsea wristlet this wkend [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] it small eseeeh. can hold mi 2 credit cyard and mi ID and couple bills and dats a wrap [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
thats all coach a get from mi till dem hire new mgmt [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
dem seh it pose fi 7 inches long, mi figet fi measure it when mi reach home cause mi sure dat a nuh 7 inches. mi deh yah yah a look pan mi ruler oh heck no. 7 by 4 mi can work wid.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body">mi buy the chelsea wristlet this wkend [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] it small eseeeh. can hold mi 2 credit cyard and mi ID and couple bills and dats a wrap [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
thats all coach a get from mi till dem hire new mgmt [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] </div></div>
Reed not going anywhere an him is di creative head....him a come up pon him 10 year anniversary in di job
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.