whats the style these days [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
back to school wear & gear
Re: back to school wear & gear
well mi have de backpack so dat is just a wash & tidy up business
dem not inna de bling sinting so mi noh haffi go spend a whole heap but kinda need fi know what in fashionIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
unno kids go private school?
public schools in our area dont have uniforms..
for boykia it is usually long pants & shirts with collars
girlkia probably capris till it colder & den long pants with coordinating tops.. She wont wear a skirt unless it has shorts undearneath and forget about a dress
mi a think decent crep and dem have dem backpack
them will prolly buy lunch more timeIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
Lord, I saw these ugly things in one children's magazine.
http://www.shoes.com/productimages/ff_ia41635.jpg (girls)
http://www.shoes.com/productimages/ff_ia40864.jpg (boys)
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
mi did start one thread like this last year and a ongly uniform argument come eena mi chread suh this year mi nat even badda
Kia is wah dem bway sneakers deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
likkleg mi sure a guh ask mi fi more hightop converse wid all kinda design pan dem. soon as 5th grade done is back to uniform suh she bettah enjoy it while it last [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
de boy sneakers is ecko unltd.. a dat him like.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
I prefer wearing boys tennis shoes over girls anyday. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] Both are cute. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]