<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs_Skelly</div><div class="ubbcode-body">The good ole U S of China I'm sure [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] The only thing I buy from Khol's are their kitchen appliances. Last time they had a sale "get there between a certain time" I wanted a new deep fryer and there were so many people lined up with bargains. No way was I going to stand in that line I went in the back where customer service was and the cashier rang me up. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
When I was leaving the store I heard one man complaining that he didn't have time to stand in one long line so forget it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
mi diggin dis yah one... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img]
mi juss prips di one in O magazine... mi like dem too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
mi gwine haffi go to Kohl's again.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body">[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] cho man a one magazine mi did ketch a glimpse a some a dem. I think the debut date is 9/7
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img] recycled everything 80's right down to the bubble influence. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img]
i'll be holding on to my classic pieces, thank you.
ahn prips di Vera Wang Collection. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Why Vera tings dem always have such a dark flavor? She nuh light ahn whimsical atall. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
anyhow...everysmaddy ahn dem muddah in Kohl's inna di Vera Wang section. All di ones daht nuh suppose to be in deh cah dem belong inna di plus size department [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] Dem in deh juss a grab up, grab up tings [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] of course while mentioning, "You saw Oprah, too?" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] Finally, one Asian lady (daht did ah try on one Vera coat, right on di main floor), seh, "somethings not right with the cut of these clothes. that's what happens when these designers try to make their things to fit everybody." Ahn she fling back di coat ahn storm off [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Lawd, I nearly dead in deh. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Anyhow... mi try on dis few tings ahn dem fit alright, but dem neva strike fi mi pocket book fancy, suh mi lef dem ahn get one silk coat by har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] mi gwine look fi one pictra of it ahn post it.
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] yuh nuh easy bout even people weh nuh suppose fi inna dat section
yes with the exception of her wedding line and a few couture gowns har tings have a dark flavah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
the one on the left is the one meeda try on fi wear guh church but mi sure it nuh come inna mi size. like she seh mi kinda digging the short sleeve jacket dem now too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
daht is di jacket di Asian lady did dash back inna di store. she wasnt "petite" like most Asian women. i tried it one as well, the fit was nice, but i dont know how i feel about a coat with no sleeves.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.