mi see some lovely summer frocks at TJMaxx today pon clearance fi $5 ...mi naw lie....some is Calvin Klein strapless wid pleated front etc...dem is mostly white an off white and dem is all veddy trendy and eida sleeveless or bakless or spaghetti straps but dem is alllll lovely cotton , linen and silk...fi $5 ....dem is from size 6 to 12
Z etc come here quick quick a mawning
Re: Z etc come here quick quick a mawning
is wahpen to yuh an dem smocks and frocks???
yuh nuh mek de dress dem soun appealing at all [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
anyways, size 6 is too big for me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
I just bought a nice patent leather loafer for $29.99 two days ago. I did not see anything like those dresses in the store in NYC - will try stores in Westerchester over the week end.
Thanks for the heads up Vannie - I have lots of nieces to shop for.
yes man, mi clear out di TJ Maxx near mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
mi get some nice summer cotton skirts (you know di long flowing ones) fi $8
mi get some dresses too. one fi $10 ahn di rest fi $7
but Vanny is Maryland mi live, enuh?
ascardin to di govt, MD is di wealthiest state in di Union. Of course mi nuh know weh di wealth is as mi nuh have none ah it, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] but anyhow.
Di sale weh TJ Maxx have yessidey was [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] ahn it did pack in deh too. Is nuff tings mi come outta deh wid. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/breakdance.gif[/img]
Come wid some more tips, nuh?