Mi company xmas party is early December, on a Fridy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
It is reception/cocktail party style meaning there is limited seating available...more of a walk bout an mingle wid people kinda ting.
We did the same style last year and the dress varied from pants suite to evening gowns wid any an everyting inbetween.
Mi membah last year a seh to miself dat if mi did know a soh it did agoh stay mi woulda did wear more comfortable shoes.....
NOW know what I know now from last years experience mi noh know wha fi wear [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
I don't do high heel shoes except on rare occassions an this will NOT be one of them....
Soh rope eeen wid di frock dem
It is reception/cocktail party style meaning there is limited seating available...more of a walk bout an mingle wid people kinda ting.
We did the same style last year and the dress varied from pants suite to evening gowns wid any an everyting inbetween.
Mi membah last year a seh to miself dat if mi did know a soh it did agoh stay mi woulda did wear more comfortable shoes.....
NOW know what I know now from last years experience mi noh know wha fi wear [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
I don't do high heel shoes except on rare occassions an this will NOT be one of them....
Soh rope eeen wid di frock dem