unu cudden wawn mi seh mi shoes dem nah guh fit di more mi lose di weight
Unu is a wickid set a peeple
Re: Unu is a wickid set a peeple
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Just stuff some toilet paper in the toes and be done with it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Just stuff some toilet paper in the toes and be done with it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div>
Thats gonna look funny with her open toe shoes!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsOchigal</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Just stuff some toilet paper in the toes and be done with it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div>
Thats gonna look funny with her open toe shoes! </div></div>
and dats all I wear.
Kurlie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">unu cudden wawn mi seh mi shoes dem nah guh fit di more mi lose di weight </div></div><span style="color: #3333FF">Oh yeah. I found that out recently. I've gone down at least one full size, possibly 1 1/2. But considering that all the weight I lost is weight I gained from the brats and that I went up a shoe size after each of them, I guess it's a fair trade. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">unu cudden wawn mi seh mi shoes dem nah guh fit di more mi lose di weight </div></div> so u foot dem got fat? hummuch shoe size u drop.
me is a longylala (5'9") yet me only wear size 8 and at most, 8 and a half. people always tell me say it's a miracle me able fi stannup [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">unu cudden wawn mi seh mi shoes dem nah guh fit di more mi lose di weight </div></div>
atta mi nain know [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]